Specialundervisningscenteret Urban

Specialundervisningscenteret Urban består af et specialundervisningscenter og en Center fritidsordning (CFO)

Specialundervisningscenteret Urban er for elever med vidtgående fysiske og psykiske handicaps.

Både centeret og CFO´en ligger på samme matrikel som skoledelen Urban P i dejlige grønne omgivelser.

Her ligger Urban C i en selvstændig bygning, hvor centerets CFO også er placeret.

Centret er en vigtig del af urban P&C´s  mangfoldighed. Børn mødes på tværs og flere af centereleverne har med omfattende støtte deres skolegang på Urban P

Centret har ca. 73 elever fordelt på 10 klasser. Klasserne er inddelt i Indskoling, Mellemtrin og Udskoling.

På Centret er der ansat lærere, fys- og ergoterapeuter, pædagoger og pædagogmedhjælpere.

Specialundervisningscenteret Urban ligger på adressen: Søndervangen 14-18, 6700 Esbjerg